Jesus är underbar!

Han är så sjukt bra, min frälsare. Så sjukt bra!

Om man hänger med Jesus så märker man att han är en underbar frälsare, det går inte att undgå. Man vill liksom bara chilla ännu mer med honom. Till slut blir det bara så att man inte kan annat än älska. Man kommer till det där läget då man inte ens förstår varför man skulle vilja göra något som är fel. Önskar att man kunde hålla kvar vid den känslan bättre. Så otroligt underbar!

Prisad vare Herren! Hallelujah! Jag tror att det blir lite som när man är ute i solen. Är man ute i solen så blir man brunare (förhoppningsvis) men sen, när vintern kommer och man går in igen så tappar man färgen, man blir vitare igen men man blir inte lika vit som innan, lite färg stannar, går in på djupet. Som med Gud, man hänger med Gud, låter hans kärlek fylla en och vips så blir man kärleksfull.

Ju mer man ger av sitt liv till Jesus ju mer ger han tillbaka, Gud är en god Gud! "Den som kommer till mig ska jag sannerligen inte kasta ut"


Jesus Inside


Jag gör inga försök att tvinga folk att leva, tycka eller tro som mig. Jag vet att jag gör det och jag vet att jag har det är underbart. Den som vill leva för Gud får göra det och jag hoppas att folk vill det men om någon inte vill det så är det den personens val, inte mitt. Prisa Gud! / Joel

RSS 2.0