Sjuk

Det är helt stört vad tråkigt det är att vara sjuk. Speciellt när man annars skulle ha varit i Boden på konferens. Shit vad less. Fast nu mår jag ändå lite bättre, ska nog åka ikväll. Hoppas det blir bra. Men det tror jag att det blir.

Få se nu. Senaste gången jag bloggade var i måndags. Vad har man gjort sen dess? Just ja, jag köppte 600 g toblerone i tisdags. Sjukt gott! Sen vet jag inte om jag gjort så mycket mer intressant. Hade ledarskola i onsdags.

Men, men. Ni får ha det! /Joel

En bit av mitt liv igen

Det börjar bli glest mellan inläggen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, fast nu tänkte jag säga vad jag gjort på sistånde. Kan börja med att säga att förra veckan seriöst kändes som en månad. Helt sjukt.

Jag och Ogge var i Boden och hälsade på Johannes i fredags men efter det känns det som ytterligar en vecka innan jag och Starry åkte till Boden redan dagen efter. Det är nästan så jag vill kolla om det verkligen var samma vecka. Men i alla fall, jag och Ogge for tillsammans med Johannes till pingstkyrkan i Boden. Där träffade vi för övrigt även Leo (och massa pingstvänner). Det var väl ganska chillt skulle jag säga. Sen blev det lite chillning innan vi for hem, satt och lyssnade på the Killers och Håkan längst bak i bussen med Ogges högtalare.

Sen så var det lördag, titta vad bra jag är på veckodagarna! Som planerat for jag, Clintan och Starry och repade lite i Andreaskyrkan där vi på nått sätt skulle underhålla oss i ca fem timmar. Det gick inte så bra som ni kanske listat ut. Men då ringer helt plötsligt Johannes och säger att det ska bli ett asbra möte i Boden kl 18.00 och att vi borde komma. Snabbt städar vi undan,  packar ihop och släcker och en minut senare sitter vi på en buss in till stan. Därifrån tog vi en buss som gick till Boden.

Kom precis i tid till predikan. Och vilket möte. För er som inte brukar fara på sånt här så kan jag försöka beskriva det såhär... Nä, det kan jag nog inte. Har helt ärligt inga beskrivande ord som passar in här. Sorry. Men det var sjukt bra, precis vad jag behövde. Men, men. Skulle gärna snacka på mer om ämnet men jag tvivlar på att folk skulle ta till sig så mycket mer.

Nu tror jag bestämt att det är dags för lite Jesuschill. Ha det bäst! / Joel

Ahh...

Bastu, Guds gåva till människan!


Rykten

Vadan detta? Vad är det för skit? Börja upptäcka att folk har fått skumma idéer om mig, tänkte att man kanske borde reda ut det här innan folk tror att man är hedersnazzist i Ung vänster.

Jag syftar egentligen mest på att folk verkar tro att jag är med i nån slags sekt och att vissa säger att jag är med i Livets ord (Innan ni börjar så: Ja, det är skildnad på sekter och Livets ord, jag kan ta tillbak det där först när någon av er kan motivera varför Livets ord är en sekt)

Jag är inte med i en sekt, verken Ny Generation eller Cross-Hope kan klassas som sekter, ni som inte håller med vet antingen inte särskilt mycket om sekter eller om det som ni klassar som sekt.

Sen angående Livets ord så är jag inte med. Jag har dock farit dit ett par gånger och det är inte så farligt som folk verkar tro, då tycker jag att levitikon är bra mycket värre. Det här betyder inte att jag tycker allt de säger är felfritt, det finns många punkter jag inte håller med om men det kan sägas om ganska många saker.

Sen var det nått om att jag ska lägga skolböckrna på hyllan och bara gå ut och predika under min fria tid, kan inte riktigt säga att det hör till mina planer. Däremot så har jag funderingar på att sluta med gymnastiken, har rent ut av valt bort Specialidrott B. Vet inte riktigt hur det blir men efter tvåan kommer jag åtmindstånde inte träna lika mycket.

Det var nog allt, hoppas ni inte är för rädda för mig för att läsa min blogg /Joel

Give me your eyes

Hittade en låt på youtube, den talade till mig så sjukt mycket. Det är en kristen låt så ni får gissa vem "You" är, lyssna på texten



Hoppas ni tyckte den var bra

Asbra överraskning

Stört nöjd över gårdagen, hade ett arangerat ett överraskningskalas för Ogge. Började med att jag och Ogge for till Pite och lyssnade på Krister Renard som talade på en konferens som hölls av Levitikon. Han hade ett par bra poänger men kyrkan verkade konstig, åker inte dit igen. Men efter det, så stack vi och åt på Frasses, där väntade vi på att Ewa och Starry skulle komma och "skjutsa oss till Storstrand" verkade dock lite misstänkt då vi åkte en jätteomväg men misstankarna stillades när vi sa att vi skulle hämta en kyrkbrud.

Väl framme så säger Ewa att vi ska gå in och hämta kyrkbruden som inte är helt klar så in går vi och där står alla och väntar, stört lyckat. Resten av kvällen kan sammanfattas med ordet chillning, underbart!

Nu så ska jag plugga, ha så kul /Joel


Skoldagar

Så då var det skola igen. Började fint kvällen innan med att fastna framför Spider-man som gick på 2an, jag som skulle ta igen den förlorade sömnen från jullovet. Inte lyckat. Morgonen efter var ungefär lika lyckad, lyckades ta mig upp, äta frukost och till och med hinna med bussen. Väl där upptäcker jag dock att jag är ca fyra och en halv timme tidig. Men, men. Värre saker har hänt, lyckades få med Mickan på att sticka hem till mig så att jag kunde hitta mina gympakläder.

Sen så hade vi matte, tillförde lika mycket nytta till lektionen som Cops gör till tv6. Men efter det blev det roligare, hade idrott med tester, det var roligare än det låter och det gick ganska bra. På vägen mot bussen stötte jag även på Ogge som bjöd in mig till bastukväll, då blev jag glad. Det var stört kul, det är nått speciellt med att basta. Kom hem runt två så min dygnsrytm är fortfarande inte helt perfekt.

Kan dock inte säga så mycket om den här dagen. Ganska tråkig, ganska seg. Det var nog allt, ha det bäst allihop! /K-B

Gott nytt år!

Har aldrig helt förstått grejen med att det är ett nytt år. Visst, det kan vara grymt roligt att fira med vaka och allt men vad är det stora med att det är ett nått år? Nytt år nya möjligheter?

Det är ju en ny dag varje morgon! Man skulle kunna fira varje dag (Dock inte vaka varje dag, det skulle bli jobbigt) då ingen dag är likadan som den andra. Man behöver inte göra nått spektakulärt, bara veta att man kan göra det till en bättre dag än gårdagen.

Jag säger inte att det är lätt men det går att göra sitt liv bättre, själv fick jag sjukt mycket hjälp. Har en galet bra frälsare!

Våga bryta vanor! /Joel


Får man sova nu?

Som Starry så fint skulle uttrycka det: "Det är kört!"

Jag har spenderat jullovet åt att fara runt på ett läger, en nyårskonferens och vårat alldeles egna julcross. Det vill säga, jag har inte ägnat lovet till att vila. Jag har, tvärt om, ägnat lovet till att vaka och flitigt sett till att jag vaknar tröttare än vad jag var när jag gick och la mig. Yay!

Visserligen så har det varit ett helt underbart jullov, haft sjukt kul med alla kompisar men är det nån som tror att det får en pepp på skolan? Ungefär lika troligt som att Ulf Ekman skulle predika nyrakad. Jag har sjukt mycket som jag borde göra, måste bland annat byta ämne att skriva tal om på engelskan. Har ingen aning om vad jag ska ta (Skulle kunna lägga upp ett skämt här om någon som mest troligt kommer förstå vem det är men jag avstår, så mogen har jag blivit).

Så, efter allt detta så har jag en dag kvar innan skola kör igång. Vi får se om något vettigt kan hittas på en sådan dag. Men jag tror ändå att det kommer funka, pallar inte oroa mig för skolan när jag är så här trött.

Men det borde räcka tycker jag, ha det bäst! /K-B

RSS 2.0